dimecres, 4 de juliol del 2012

La plana web d'Ontinyent - sta. Anna nord arriba a les 10.000 visites


Des que meteontinyent va posar a disposició del públic les dades en temps real de l'estació automàtica Ontinyent - sta. Anna nord fa poc més d'any i mig, s'han produït 10.000 visites a la plana web.

Sí, és una xifra modesta, però significativa. No és fàcil mantenir en funcionament una estació autònoma a uns quants quilòmetres del centre urbà, amb connexions 3G inestables i un ordinador que funciona d'aquella manera. Cal afegir a tot això la desaparició de la majoria de les petites ajudes econòmiques que meteontinyent rebia d'algunes empreses locals, víctimes d'una situació econòmica crítica.

Però a poc a poc l'observatori s'ha anat millorant i des de fa alguns dies també hem canviat d'operador de telefonia. Ara les desconnexions són quasi inexistents i això millora la fiabilitat de les dades. També som conscients que la majoria d'aficionats consulten les dades a través de la xarxa meteoclimatic, però han de saber que a la plana pròpia trobaran més gràfics i altres informacions d'interés. De fet, hui mateix s'ha canviat el disseny de la versió mòbil, i vos recordem que podeu rebre les dades de manera automàtica a través de twitter cada tres hores, aproximadament.

Moltes gràcies per la vostra confiança!