dilluns, 25 de febrer del 2013

Meteontinyent, a on vulgues i com vulgues

Fer el seguiment meteorològic és cada vegada més còmode, ja que s'adapta a la manera que cadascú té d'accedir a la informació que li interessa: dades en temps real, previsions, imatges de radar o satèl·lit, seguiment, avisos meteorològics, etc.

El portal meteontinyent t'ofereix el que necessites en cada moment:
  • la versió mòbil amb les dades actualitzades de les estacions d'Ontinyent - Llombo, Ontinyent - sta. Anna nord i Fontanars dels Alforins - Torrevellisca. També podràs accedir a la imatge del satèli·lit, del radar, etc.
  • pots rebre les dades automàticament a través de twitter cada 4 hores, o amb una freqüència major si la situació meteorològica ho requereix. Has de seguir @estaciollombo, @estaciosantana o @estfontorrev.
  • l'última hora i els avisos meteorològics t'arribaran, també a través de twitter, si segueixes @meteontinyent.
  • els comentaris, el seguiment meteorològic, les previsions, etc. les trobaràs a Facebook i a Google+. Hi podràs compartir, és clar, els teus comentaris o dubtes.
  • els articles que mereixen una mica més de reflexió, els reportatges o els resums mensuals els tens al Bloc meteontinyent. T'hi pots subscriure per RSS per poder llegir-los tan bon punt siguen publicats. I si accedeixes des del mòbil o "smartphone", l'entrada s'adaptarà al teu dispositiu.
Si, en canvi, vius en una població pròxima, segur que la teua estació preferida pertany a la xarxa meteoclimatic. Si realment et pica el cuquet de la meteorologia, no pots deixar de visitar el fòrum de discussió valencià de referència, integrat en l'associació d'aficionats AVAMET.

Ara ja no tens excusa per no saber l'oratge que farà, si nevarà despús-demà, si torna el ponent o si ahir va gelar. Meteontinyent és la teua porta al temps.