diumenge, 1 de gener del 2017

Meteontinyent incorpora una nova estació automàtica: Ontinyent - alt de Toledo

Coincidint amb el primer dia del 2017, meteontinyent incorpora a la seua xarxa d'estacions meteorològiques un nou punt d'observació. Es tracta d'una Davis Vantage Vue que pertany al nou col·laborador Juan Antonio Soler Bernabeu, a qui molts coneixereu per la seua tasca de divulgació meteorològica a la xarxa, una de les seues aficions. Li donem també la benvinguda a AVAMET, a la qual s'acaba d'incorporar com a soci.


L'estació està en funcionament des de fa tot just tres anys, però a partir de hui les dades es bolcaran a internet per tal que estiguen disponibles a tothom. Les podreu consultar a la plantilla web creada per a l'ocasió, així com a les principals xarxes meteorològiques: la MXO d'AVAMET, Meteoclimatic i Wunderground. Ja podeu afegir-la a les vostres pàgines preferides!


Es troba a la part nord del terme d'Ontinyent, a prop de l'alt de Toledo, d'on pren el nom. A 2 m d'alçada sobre el terreny natural, donarà dades fiables de temperatura, humitat relativa i precipitació, encara que la velocitat del vent quedarà una miqueta infravalorada perquè l'anemòmetre no es pot pujar més.

Si algun dels nostres seguidors té, o coneix algú que tinga una estació meteorològica que es puga connectar a internet, que es pose en contacte amb nosaltres i l'assessorarem sense cap compromís.